Botswanas Konsulat i København

       
  Du er her: Botswanas Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Botswana Flag

Botswanas Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Botswanas diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Botswanas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Botswanas ambassade og alle andre Botswanas konsulater i Danmark.
Botswanas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Botswanas interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Botswanas konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Botswanas konsulat i København ledes af Mr Richard Sand , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4035 4742 eller e-mail rrs@bechbruun.com

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Botswana har flere konsulater i Danmark. Hvis det Botswanas konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Botswanas konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Botswanas konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Botswanas konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Botswanas konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Botswanas konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Botswanas Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Botswanas konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Botswanas ambassade i Danmark

Aftale med Botswanas konsulat - Nu om dage kræver mange Botswanas konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Botswanas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Botswanas konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Botswanas konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy