Danmark Flag

Dansk Konsulat i Charlotte Amalie

US Virgin Islands Flag

Den Danske diplomatiske mission i US Virgin Islands. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Charlotte Amalie. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i US Virgin Islands. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i US Virgin Islands .

Dansk Konsulat i Charlotte Amalie
Danish Consulate in Charlotte Amalie, the US Virgin Islands c/o Scandinavian Center Havensight Mall Building III P.O. Box 187 EGS Charlotte Amalie, St. Thomas 00804 US Virgin Islands

Telefon:

(+1 340) 776 0656

Fax:

(+1 340) 774 6642

E-mail:

sttscanmail@islands.vi

Hjemmeside:

www.dkconsulateusvi.com

Konsul:

Mr Soren Blak

Åbningstid:

09.00-17.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Charlotte Amalie og promoverer Danske interesser i US Virgin Islands.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Charlotte Amalie ledes af Mr Soren Blak , Konsul til US Virgin Islands og kan kontaktes på telefon (+1 340) 776 0656 eller e-mail sttscanmail@islands.vi

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Charlotte Amalie kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i US Virgin Islands

Langt væk fra konsulatet i Charlotte Amalie?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i US Virgin Islands. Hvis det Dansk konsulat i Charlotte Amalie er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i US Virgin Islands for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Charlotte Amalie

Danske Ambassade i US Virgin Islands - Konsulatet i Charlotte Amalie eller andre Danske konsulater i US Virgin Islands kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i US Virgin Islands

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i US Virgin Islands, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.