Danmark Flag

Dansk Konsulat i Fort de Frankrig

Martinique Flag

Den Danske diplomatiske mission i Martinique. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Fort de Frankrig. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Martinique. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Martinique .

Dansk Konsulat i Fort de Frankrig
Danish Consulate in Fort-de-France, Martinique YP Participations Immeuble Sera, Zone de Manhity 97232 Le Lamentin Martinique

Telefon:

(+596) 5 9650 5842

Fax:

(+596) 5 9663 4997

E-mail:

yap@yppart.com gj@groupeaci.com

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Fort de Frankrig og promoverer Danske interesser i Martinique.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Fort de Frankrig ledes af , Konsul til Martinique og kan kontaktes på telefon (+596) 5 9650 5842 eller e-mail yap@yppart.com gj@groupeaci.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Fort de Frankrig kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Martinique

Langt væk fra konsulatet i Fort de Frankrig?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Martinique. Hvis det Dansk konsulat i Fort de Frankrig er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Martinique for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Fort de Frankrig

Danske Ambassade i Martinique - Konsulatet i Fort de Frankrig eller andre Danske konsulater i Martinique kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Martinique

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Martinique, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.