Thailand Flag

Thailands Konsulat i Tallinn

Estland Flag

Den Thailands diplomatiske mission i Estland. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Thailands konsulat i Tallinn. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Estland. Fra denne side kan du også navigere til den Thailands ambassade og alle andre Thailands konsulater i Estland .

Thailands Konsulat i Tallinn
Thai Honorary Consulate in Tallinn, Estonia - Sadama 5/7 - 10111 Tallinn - Estonia

Telefon:

(+372) 630 08 42

Fax:

E-mail:

thailand@tallink.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Enn Pant

Åbningstid:

By appointment only

Thailands konsulat er en bilateral mission i Tallinn og promoverer Thailands interesser i Estland.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Thailands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Thailands konsulat i Tallinn ledes af Mr Enn Pant , Konsul til Estland og kan kontaktes på telefon (+372) 630 08 42 eller e-mail thailand@tallink.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Thailands konsulat

Nu om dage kræver mange Thailands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Thailands konsulat i Tallinn kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Thailands konsulater i Estland

Langt væk fra konsulatet i Tallinn?

Det kan være, at Thailand har flere konsulater i Estland. Hvis det Thailands konsulat i Tallinn er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Thailands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Thailands konsulater i Estland for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Tallinn

Thailands Ambassade i Estland - Konsulatet i Tallinn eller andre Thailands konsulater i Estland kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Thailands ambassade i Estland

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Thailands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Thailands konsulater, som findes i Estland, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Thailands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.