Rumænien Flag

Rumænsk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Rumænske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Rumæniens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Rumænske ambassade og alle andre Rumænsk konsulater i Danmark.

Rumænsk Konsulat i Aarhus
Romanian Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - Soren Frichs Vej 39 - 8000 Aarhus C - Denmark

Telefon:

(+45) 89 43 20 00

Fax:

E-mail:

romanian.consulate.aarhus@gmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Michael Holm

Åbningstid:

Efter aftale

Rumæniens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Rumænske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Rumænske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Rumæniens konsulat i Aarhus ledes af Mr Michael Holm , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 89 43 20 00 eller e-mail romanian.consulate.aarhus@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Rumæniens konsulat

Nu om dage kræver mange Rumænske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Rumæniens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Rumænske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Rumænien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Rumænsk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Rumænsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Rumænske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus, Herning og Sonderborg

Rumænske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Rumænske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Rumænske ambassade i Danmark Rumæniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Rumænsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Rumænsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Rumænsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.