Flag

Konsulat i

 Flag

Den diplomatiske mission i . På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for s konsulat i . Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i . Fra denne side kan du også navigere til den ambassade og alle andre konsulater i .

Konsulat i

Telefon:

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

s konsulat er en bilateral mission i og promoverer interesser i .

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

s konsulat i ledes af , Konsul til og kan kontaktes på telefon eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med s konsulat

Nu om dage kræver mange konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for s konsulat i kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

konsulater i

Langt væk fra konsulatet i ?

Det kan være, at har flere konsulater i . Hvis det konsulat i er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle konsulater i for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: (Der er ingen konsulater i dette land).

Ambassade i - Konsulatet i eller andre konsulater i kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling ambassade i

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige konsulater, som findes i , er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.