Island Flag

Islands Konsulat i Sao Paulo

Brasilien Flag

Den Islands diplomatiske mission i Brasilien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Islands konsulat i Sao Paulo. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Brasilien. Fra denne side kan du også navigere til den Islands ambassade og alle andre Islands konsulater i Brasilien .

Islands Konsulat i Sao Paulo
Icelandic Honorary Consulate General in Sao Paulo, Brazil - Av. Pres Juscelino Kubitschek, 1.445 - 5 e 6 - andares - 04543-011 Sao Paulo - Brazil

Telefon:

(+55) (11) 2504 4262

Fax:

E-mail:

lmorato@mayerbrown.com

Hjemmeside:

Konsul:

Leonardo L. Morato

Åbningstid:

Efter aftale

Islands konsulat er en bilateral mission i Sao Paulo og promoverer Islands interesser i Brasilien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Islands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Islands konsulat i Sao Paulo ledes af Leonardo L. Morato , Konsul til Brasilien og kan kontaktes på telefon (+55) (11) 2504 4262 eller e-mail lmorato@mayerbrown.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Islands konsulat

Nu om dage kræver mange Islands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Islands konsulat i Sao Paulo kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Islands konsulater i Brasilien

Langt væk fra konsulatet i Sao Paulo?

Det kan være, at Island har flere konsulater i Brasilien. Hvis det Islands konsulat i Sao Paulo er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Islands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Islands konsulater i Brasilien for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Rio de Janeiro og Sao Paulo

Islands Ambassade i Brasilien - Konsulatet i Sao Paulo eller andre Islands konsulater i Brasilien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Islands ambassade i Brasilien

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Islands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Islands konsulater, som findes i Brasilien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Islands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.