Hollands Konsulat i Odense

       
  Du er her: Hollands Konsulat i Odense

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Holland Flag

Hollandsk Konsulat i Odense

Danmark
Danmark Flag

Den Hollandske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Hollands konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Hollandske ambassade og alle andre Hollandsk konsulater i Danmark.
Hollands konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Hollandske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Hollandske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Hollands konsulat i Odense ledes af Mr Robert Rasmussen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 23 48 02 99 eller e-mail robert@clockwork.dk

Langt væk fra konsulatet i Odense? - Det kan være, at Holland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Hollandsk konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Hollandsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Hollandsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Hollandsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Hollandsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Hollandske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Klaksvik, Nuuk og Odense

Hollandske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Hollandske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Hollandske ambassade i Danmark Hollands Ambassade i København

Aftale med Hollands konsulat - Nu om dage kræver mange Hollandske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Hollands konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Hollands konsulat i Odense - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Hollands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy