Jamaicas Konsulat i København

       
  Du er her: Jamaicas Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Jamaica Flag

Jamaicansk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Jamaicanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Jamaicas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Jamaicanske ambassade og alle andre Jamaicansk konsulater i Danmark.
Jamaicas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Jamaicanske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Jamaicanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Jamaicas konsulat i København ledes af Susanne van Hauen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 20 481 350 eller e-mail jamaica@jamaica-konsulat.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Jamaica har flere konsulater i Danmark. Hvis det Jamaicansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Jamaicansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Jamaicansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Jamaicansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Jamaicansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Jamaicanske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Jamaicanske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Jamaicanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Jamaicanske ambassade i Danmark

Aftale med Jamaicas konsulat - Nu om dage kræver mange Jamaicanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Jamaicas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Jamaicas konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Jamaicas konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy