Finlands Konsulat i Odense

       
  Du er her: Finlands Konsulat i Odense

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Finland Flag

Finsk Konsulat i Odense

Danmark
Danmark Flag

Den Finske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Finlands konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Finske ambassade og alle andre Finsk konsulater i Danmark.
Finlands konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Finske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Finske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Finlands konsulat i Odense ledes af Mr Uwe Teichert , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 63 14 20 20 eller e-mail ut@focus-advokater.dk

Langt væk fra konsulatet i Odense? - Det kan være, at Finland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Finsk konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Finsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Finsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Finsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Finsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Finske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Odense, Rønne, Svendborg og Vejle

Finske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Finske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Finske ambassade i Danmark Finlands Ambassade i København

Aftale med Finlands konsulat - Nu om dage kræver mange Finske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Finlands konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Finlands konsulat i Odense - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Finlands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy