Belgiens Konsulat i Haderslev

       
  Du er her: Belgiens Konsulat i Haderslev

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Belgien Flag

Belgisk Konsulat i Haderslev

Danmark
Danmark Flag

Den Belgiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Belgiens konsulat i Haderslev. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Belgiske ambassade og alle andre Belgisk konsulater i Danmark.
Belgiens konsulat er en bilateral mission i Haderslev og promoverer Belgiske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Belgiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Belgiens konsulat i Haderslev ledes af Mr Lars Chr. Harris Engel , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 74 223 504 eller e-mail ewg@f.engel.com

Langt væk fra konsulatet i Haderslev? - Det kan være, at Belgien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Belgisk konsulat i Haderslev er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Belgisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Belgisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Belgisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Belgisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Belgiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus, Haderslev og Odense

Belgiske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Haderslev eller andre Belgiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Belgiske ambassade i Danmark Belgiens Ambassade i København

Aftale med Belgiens konsulat - Nu om dage kræver mange Belgiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Belgiens konsulat i Haderslev kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Belgiens konsulat i Haderslev - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Belgiens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy