Jordans Konsulat i København

       
  Du er her: Jordans Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Jordan Flag

Jordans Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Jordans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Jordans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Jordans ambassade og alle andre Jordans konsulater i Danmark.
Jordans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Jordans interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Jordans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Jordans konsulat i København ledes af Mr Jorgen Seckfleth Carle , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 33 86 77 eller e-mail jordanskonsulat@mail.tele.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Jordan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Jordans konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Jordans konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Jordans konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Jordans konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Jordans konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Jordans konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Jordans Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Jordans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Jordans ambassade i Danmark

Aftale med Jordans konsulat - Nu om dage kræver mange Jordans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Jordans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Jordans konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Jordans konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy