Japans Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Japans Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Japan Flag

Japans Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Japans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Japans konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Japans ambassade og alle andre Japans konsulater i Danmark.
Japans konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Japans interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Japans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Japans konsulat i Aarhus ledes af Mr Kjeld Johannesen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8919 1406 eller e-mail kj@kjbusiness.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Japan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Japans konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Japans konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Japans konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Japans konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Japans konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Japans konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Japans Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Japans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Japans ambassade i Danmark Japans Ambassade i København

Aftale med Japans konsulat - Nu om dage kræver mange Japans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Japans konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Japans konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Japans konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy