Etiopiens Konsulat i København

       
  Du er her: Etiopiens Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Etiopien Flag

Etiopisk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Etiopiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Etiopiens konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Etiopiske ambassade og alle andre Etiopisk konsulater i Danmark.
Etiopiens konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Etiopiske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Etiopiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Etiopiens konsulat i København ledes af Mr Morten Holm , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 93 23 33
Mobile: (+45) 40 79 23 33 eller e-mail mh@holm.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Etiopien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Etiopisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Etiopisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Etiopisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Etiopisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Etiopisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Etiopiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Etiopiske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Etiopiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Etiopiske ambassade i Danmark

Aftale med Etiopiens konsulat - Nu om dage kræver mange Etiopiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Etiopiens konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Etiopiens konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Etiopiens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy