Congo (Den Demokratiske Republik)s Konsulat i København

       
  Du er her: Congo (Den Demokratiske Republik)s Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Congo (Den Demokratiske Republik) Flag

Demokratiske Republik Congo Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Demokratiske Republik Congo diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Demokratiske Republik Congo ambassade og alle andre Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark.




Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Demokratiske Republik Congo interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Demokratiske Republik Congo konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat i København ledes af Marie Pambi Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 43 62 68 10 (+45) 40 21 98 65 eller e-mail congo_consul@hotmail.com

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Congo (Den Demokratiske Republik) har flere konsulater i Danmark. Hvis det Demokratiske Republik Congo konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Demokratiske Republik Congo konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Demokratiske Republik Congo konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Demokratiske Republik Congo konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Demokratiske Republik Congo konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Demokratiske Republik Congo Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Demokratiske Republik Congo ambassade i Danmark

Aftale med Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat - Nu om dage kræver mange Demokratiske Republik Congo konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Congo (Den Demokratiske Republik)s konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy