Chiles Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Chiles Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Chile Flag

Chiles Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Chiles diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Chiles konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Chiles ambassade og alle andre Chiles konsulater i Danmark.
Chiles konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Chiles interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Chiles konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Chiles konsulat i Aarhus ledes af Mr Kjeld Ranum , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 41 66 94 eller e-mail k.ranum@mail.tele.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Chile har flere konsulater i Danmark. Hvis det Chiles konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Chiles konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Chiles konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Chiles konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Chiles konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Chiles konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Chiles Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Chiles konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Chiles ambassade i Danmark Chiles Ambassade i København

Aftale med Chiles konsulat - Nu om dage kræver mange Chiles konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Chiles konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Chiles konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Chiles konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy