Bulgariens Konsulat i Kolding

       
  Du er her: Bulgariens Konsulat i Kolding

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Bulgarien Flag

Bulgarsk Konsulat i Kolding

Danmark
Danmark Flag

Den Bulgarske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Bulgariens konsulat i Kolding. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Bulgarske ambassade og alle andre Bulgarsk konsulater i Danmark.
Bulgariens konsulat er en bilateral mission i Kolding og promoverer Bulgarske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Bulgarske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Bulgariens konsulat i Kolding ledes af Mr Jesper Vestergaard Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 51 15 70 84 eller e-mail jvh@businesskolding.dk

Langt væk fra konsulatet i Kolding? - Det kan være, at Bulgarien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Bulgarsk konsulat i Kolding er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Bulgarsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Bulgarsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Bulgarsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Bulgarsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Bulgarske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Kolding

Bulgarske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Kolding eller andre Bulgarske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Bulgarske ambassade i Danmark Bulgariens Ambassade i København

Aftale med Bulgariens konsulat - Nu om dage kræver mange Bulgarske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Bulgariens konsulat i Kolding kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Bulgariens konsulat i Kolding - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Bulgariens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy