Ukraines Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Ukraines Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Ukraine Flag

Ukraines Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Ukraines diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Ukraines konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Ukraines ambassade og alle andre Ukraines konsulater i Danmark.
Ukraines konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Ukraines interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Ukraines konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Ukraines konsulat i Aarhus ledes af Mr Morten Senderby Hansen Munk , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 70 22 84 55 eller e-mail mafcon@mafcon.com

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Ukraine har flere konsulater i Danmark. Hvis det Ukraines konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Ukraines konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Ukraines konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Ukraines konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Ukraines konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Ukraines konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Ukraines Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Ukraines konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Ukraines ambassade i Danmark Ukraines Ambassade i København

Aftale med Ukraines konsulat - Nu om dage kræver mange Ukraines konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Ukraines konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Ukraines konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Ukraines konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy