Thailands Konsulat i Hvide Sande

       
  Du er her: Thailands Konsulat i Hvide Sande

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Thailand Flag

Thailands Konsulat i Hvide Sande

Danmark
Danmark Flag

Den Thailands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Thailands konsulat i Hvide Sande. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Thailands ambassade og alle andre Thailands konsulater i Danmark.
Thailands konsulat er en bilateral mission i Hvide Sande og promoverer Thailands interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Thailands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Thailands konsulat i Hvide Sande ledes af Mr Ib Thomsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 97 31 15 41 eller e-mail info@thai-consulate.dk

Langt væk fra konsulatet i Hvide Sande? - Det kan være, at Thailand har flere konsulater i Danmark. Hvis det Thailands konsulat i Hvide Sande er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Thailands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Thailands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Thailands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Thailands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Thailands konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Hvide Sande

Thailands Ambassade i Danmark - Konsulatet i Hvide Sande eller andre Thailands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Thailands ambassade i Danmark Thailands Ambassade i København

Aftale med Thailands konsulat - Nu om dage kræver mange Thailands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Thailands konsulat i Hvide Sande kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Thailands konsulat i Hvide Sande - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Thailands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy