Nigers Konsulat i København

       
  Du er her: Nigers Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Niger Flag

Niger Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Niger diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Nigers konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Niger ambassade og alle andre Niger konsulater i Danmark.
Nigers konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Niger interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Niger konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Nigers konsulat i København ledes af Mr Jean-Pierre Zafiryadis , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 51 61 10 00 eller e-mail consulat@niger.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Niger har flere konsulater i Danmark. Hvis det Niger konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Niger konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Niger konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Niger konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Niger konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Niger konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Niger Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Niger konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Niger ambassade i Danmark

Aftale med Nigers konsulat - Nu om dage kræver mange Niger konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Nigers konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Nigers konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Nigers konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy