Litauens Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Litauens Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Litauen Flag

Litauens Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Litauens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Litauens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Litauens ambassade og alle andre Litauens konsulater i Danmark.
Litauens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Litauens interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Litauens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Litauens konsulat i Aarhus ledes af Mr Hans-Erik Meller-Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 13 22 66 eller e-mail litauen@konsulat.dk litauen.konsulat@rmb.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Litauen har flere konsulater i Danmark. Hvis det Litauens konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Litauens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Litauens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Litauens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Litauens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Litauens konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Kolding, Rønne og Skive

Litauens Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Litauens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Litauens ambassade i Danmark Litauens Ambassade i København

Aftale med Litauens konsulat - Nu om dage kræver mange Litauens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Litauens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Litauens konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Litauens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy