Mauritiuss Konsulat i Kolding

       
  Du er her: Mauritiuss Konsulat i Kolding

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Mauritius Flag

Mauritius Konsulat i Kolding

Danmark
Danmark Flag

Den Mauritius diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Mauritiuss konsulat i Kolding. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Mauritius ambassade og alle andre Mauritius konsulater i Danmark.
Mauritiuss konsulat er en bilateral mission i Kolding og promoverer Mauritius interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Mauritius konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Mauritiuss konsulat i Kolding ledes af Mr Christian Borch , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 20 71 30 60 eller e-mail cbo@damask.dk

Langt væk fra konsulatet i Kolding? - Det kan være, at Mauritius har flere konsulater i Danmark. Hvis det Mauritius konsulat i Kolding er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Mauritius konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Mauritius konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Mauritius konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Mauritius konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Mauritius konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Kolding

Mauritius Ambassade i Danmark - Konsulatet i Kolding eller andre Mauritius konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Mauritius ambassade i Danmark

Aftale med Mauritiuss konsulat - Nu om dage kræver mange Mauritius konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Mauritiuss konsulat i Kolding kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Mauritiuss konsulat i Kolding - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Mauritiuss konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy