Dominikanske Republiks Konsulat i København

       
  Du er her: Dominikanske Republiks Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Dominikanske Republik Flag

Dominikansk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Dominikanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Dominikanske Republiks konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Dominikanske ambassade og alle andre Dominikansk konsulater i Danmark.
Dominikanske Republiks konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Dominikanske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Dominikanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Dominikanske Republiks konsulat i København ledes af Larissa Garcia Bochineck , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 40 43 57 75 eller e-mail consulrddk@gmail.com

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Dominikanske Republik har flere konsulater i Danmark. Hvis det Dominikansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dominikansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dominikansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dominikansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dominikansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Dominikanske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Dominikanske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Dominikanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Dominikanske ambassade i Danmark

Aftale med Dominikanske Republiks konsulat - Nu om dage kræver mange Dominikanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Dominikanske Republiks konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Dominikanske Republiks konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Dominikanske Republiks konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy