Bangladeshs Konsulat i København

       
  Du er her: Bangladeshs Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Bangladesh Flag

Bangladeshisk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Bangladeshiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Bangladeshs konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Bangladeshiske ambassade og alle andre Bangladeshisk konsulater i Danmark.
Bangladeshs konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Bangladeshiske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Bangladeshiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Bangladeshs konsulat i København ledes af Mr Peter G. Bernhoft , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 45 57 02 72 eller e-mail p.bernhoft@mail.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Bangladesh har flere konsulater i Danmark. Hvis det Bangladeshisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Bangladeshisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Bangladeshisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Bangladeshisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Bangladeshisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Bangladeshiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Bangladeshiske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Bangladeshiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Bangladeshiske ambassade i Danmark

Aftale med Bangladeshs konsulat - Nu om dage kræver mange Bangladeshiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Bangladeshs konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Bangladeshs konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Bangladeshs konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy