Kasakhstans Konsulat i København

       
  Du er her: Kasakhstans Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Kasakhstan Flag

Kazakhstansk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Kazakhstanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Kasakhstans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Kazakhstanske ambassade og alle andre Kazakhstansk konsulater i Danmark.
Kasakhstans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Kazakhstanske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Kazakhstanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Kasakhstans konsulat i København ledes af Mr Leif Midtgaard Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 96 26 63 33 eller e-mail konsul@kasakhstan-konsulat.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Kasakhstan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Kazakhstansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Kazakhstansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Kazakhstansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Kazakhstansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Kazakhstansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Kazakhstanske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Kazakhstanske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Kazakhstanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Kazakhstanske ambassade i Danmark

Aftale med Kasakhstans konsulat - Nu om dage kræver mange Kazakhstanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Kasakhstans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Kasakhstans konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Kasakhstans konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy