Mexicos Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Mexicos Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Mexico Flag

Mexicos Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Mexicos diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Mexicos konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Mexicos ambassade og alle andre Mexicos konsulater i Danmark.
Mexicos konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Mexicos interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Mexicos konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Mexicos konsulat i Aarhus ledes af Mr Klaus Erik Krogh , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8740 8000 eller e-mail mail@mexicon.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Mexico har flere konsulater i Danmark. Hvis det Mexicos konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Mexicos konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Mexicos konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Mexicos konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Mexicos konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Mexicos konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Mexicos Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Mexicos konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Mexicos ambassade i Danmark Mexicos Ambassade i København

Aftale med Mexicos konsulat - Nu om dage kræver mange Mexicos konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Mexicos konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Mexicos konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Mexicos konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy