Letlands Konsulat i Aalborg

       
  Du er her: Letlands Konsulat i Aalborg

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Letland Flag

Letlands Konsulat i Aalborg

Danmark
Danmark Flag

Den Letlands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Letlands konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Letlands ambassade og alle andre Letlands konsulater i Danmark.
Letlands konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Letlands interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Letlands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Letlands konsulat i Aalborg ledes af Karen Marie Melson , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 98 12 23 00 eller e-mail karenmelson@yahoo.dk

Langt væk fra konsulatet i Aalborg? - Det kan være, at Letland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Letlands konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Letlands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Letlands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Letlands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Letlands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Letlands konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Middelfart og Rønne

Letlands Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Letlands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Letlands ambassade i Danmark Letlands Ambassade i København

Aftale med Letlands konsulat - Nu om dage kræver mange Letlands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Letlands konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Letlands konsulat i Aalborg - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Letlands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy