Estlands Konsulat i Fredericia

       
  Du er her: Estlands Konsulat i Fredericia

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Estland Flag

Estlands Konsulat i Fredericia

Danmark
Danmark Flag

Den Estlands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Estlands konsulat i Fredericia. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Estlands ambassade og alle andre Estlands konsulater i Danmark.
Estlands konsulat er en bilateral mission i Fredericia og promoverer Estlands interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Estlands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Estlands konsulat i Fredericia ledes af Mr Thomas Graversen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 7592 3344 eller e-mail estonianconsul@fredericia.com

Langt væk fra konsulatet i Fredericia? - Det kan være, at Estland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Estlands konsulat i Fredericia er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Estlands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Estlands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Estlands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Estlands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Estlands konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus, Fredericia, Næstved, Odense og Rønne

Estlands Ambassade i Danmark - Konsulatet i Fredericia eller andre Estlands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Estlands ambassade i Danmark Estlands Ambassade i København

Aftale med Estlands konsulat - Nu om dage kræver mange Estlands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Estlands konsulat i Fredericia kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Estlands konsulat i Fredericia - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Estlands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy