Norges Konsulat i Herning

       
  Du er her: Norges Konsulat i Herning

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Norge Flag

Norsk Konsulat i Herning

Danmark
Danmark Flag

Den Norske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Norges konsulat i Herning. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Norske ambassade og alle andre Norsk konsulater i Danmark.
Norges konsulat er en bilateral mission i Herning og promoverer Norske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Norske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Norges konsulat i Herning ledes af Inger Hojbjerg Christensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon 70 11 43 00 eller e-mail ihc@advokathoejbjerg.dk

Langt væk fra konsulatet i Herning? - Det kan være, at Norge har flere konsulater i Danmark. Hvis det Norsk konsulat i Herning er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Norsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Norsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Norsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Norsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Norske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Helsingør, Herning, Hjørring, Horsens, Nykøbing Falster, Odense, Rønne, Thisted og Viborg

Norske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Herning eller andre Norske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Norske ambassade i Danmark Norges Ambassade i København

Aftale med Norges konsulat - Nu om dage kræver mange Norske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Norges konsulat i Herning kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Norges konsulat i Herning - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Norges konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy