Costa Ricas Konsulat i København

       
  Du er her: Costa Ricas Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Costa Rica Flag

Costa Ricas Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Costa Ricas diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Costa Ricas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Costa Ricas ambassade og alle andre Costa Ricas konsulater i Danmark.
Costa Ricas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Costa Ricas interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Costa Ricas konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Costa Ricas konsulat i København ledes af Mr Mads Marstrand-Jorgensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 50 34 00 34 eller e-mail costarica@live.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Costa Rica har flere konsulater i Danmark. Hvis det Costa Ricas konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Costa Ricas konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Costa Ricas konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Costa Ricas konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Costa Ricas konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Costa Ricas konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Costa Ricas Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Costa Ricas konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Costa Ricas ambassade i Danmark

Aftale med Costa Ricas konsulat - Nu om dage kræver mange Costa Ricas konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Costa Ricas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Costa Ricas konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Costa Ricas konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy