Senegals Konsulat i København

       
  Du er her: Senegals Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Senegal Flag

Senegals Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Senegals diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Senegals konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Senegals ambassade og alle andre Senegals konsulater i Danmark.
Senegals konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Senegals interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Senegals konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Senegals konsulat i København ledes af Mr Bjorn Rosenvinge-Thermer , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 36 77 27 88 eller e-mail

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Senegal har flere konsulater i Danmark. Hvis det Senegals konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Senegals konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Senegals konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Senegals konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Senegals konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Senegals konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Senegals Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Senegals konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Senegals ambassade i Danmark

Aftale med Senegals konsulat - Nu om dage kræver mange Senegals konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Senegals konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Senegals konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Senegals konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy