Danmarks Konsulat i Port of Spanien

       
  Du er her: Danmarks Konsulat i Port of Spanien

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Danmark Flag

Dansk Konsulat i Port of Spanien

Trinidad og Tobago
Trinidad og Tobago Flag

Den Danske diplomatiske mission i Trinidad og Tobago. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Port of Spanien. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Trinidad og Tobago . Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Trinidad og Tobago.
Danmarks konsulat er en bilateral mission i Port of Spanien og promoverer Danske interesser i Trinidad og Tobago. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Danmarks konsulat i Port of Spanien ledes af John William Anthony Alcazar , Konsul til Trinidad og Tobago og kan kontaktes på telefon (+1 868) 624 3587 eller e-mail aalcazar@wow.net

Langt væk fra konsulatet i Port of Spanien? - Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Trinidad og Tobago. Hvis det Dansk konsulat i Port of Spanien er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Trinidad og Tobago, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Trinidad og Tobago for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Port of Spanien

Danske Ambassade i Trinidad og Tobago - Konsulatet i Port of Spanien eller andre Danske konsulater i Trinidad og Tobago kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Trinidad og Tobago

Aftale med Danmarks konsulat - Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Port of Spanien kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Danmarks konsulat i Port of Spanien - Trinidad og Tobago. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Danmarks konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy