Danmark Flag

Dansk Konsulat i Willemstad

Curacao Flag

Den Danske diplomatiske mission i Curacao. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Willemstad. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Curacao. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Curacao .

Dansk Konsulat i Willemstad
Danish Consulate in Willemstad, Curacao Kaya Bayete 9 P. O. Box 578 Willemstad Curacao

Telefon:

(+599) (9) 736 6686 (+599) (9) 671 9411

Fax:

(+599) (9) 736 6686

E-mail:

danconmmca@onenet.an

Hjemmeside:

Konsul:

Christie Geisler Hansen

Åbningstid:

09.00-12.00 and 14.00-17.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Willemstad og promoverer Danske interesser i Curacao.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Willemstad ledes af Christie Geisler Hansen , Konsul til Curacao og kan kontaktes på telefon (+599) (9) 736 6686 (+599) (9) 671 9411 eller e-mail danconmmca@onenet.an

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Willemstad kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Curacao

Langt væk fra konsulatet i Willemstad?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Curacao. Hvis det Dansk konsulat i Willemstad er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Curacao for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Willemstad

Danske Ambassade i Curacao - Konsulatet i Willemstad eller andre Danske konsulater i Curacao kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Curacao

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Curacao, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.