Danmarks Konsulat i Cancun

       
  Du er her: Danmarks Konsulat i Cancun

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Danmark Flag

Dansk Konsulat i Cancun

Mexico
Mexico Flag

Den Danske diplomatiske mission i Mexico. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Cancun. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Mexico . Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Mexico.
Danmarks konsulat er en bilateral mission i Cancun og promoverer Danske interesser i Mexico. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Danmarks konsulat i Cancun ledes af Abelardo Vara Rivera , Konsul til Mexico og kan kontaktes på telefon (+52) 998 881 0600 eller e-mail tjohnsson@omnicancun.com.mx

Langt væk fra konsulatet i Cancun? - Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Mexico. Hvis det Dansk konsulat i Cancun er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Mexico, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Mexico for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Cancun, Guadalajara, Mazatlan, Monterrey, Tijuana og Veracruz

Danske Ambassade i Mexico - Konsulatet i Cancun eller andre Danske konsulater i Mexico kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Mexico Danmarks Ambassade i Mexico By

Aftale med Danmarks konsulat - Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Cancun kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Danmarks konsulat i Cancun - Mexico. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Danmarks konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy