Danmarks Konsulat i St. Johns

       
  Du er her: Danmarks Konsulat i St. Johns

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Danmark Flag

Dansk Konsulat i St. Johns

Antigua og Barbuda
Antigua og Barbuda Flag

Den Danske diplomatiske mission i Antigua og Barbuda. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i St. Johns. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Antigua og Barbuda . Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Antigua og Barbuda.
Danmarks konsulat er en bilateral mission i St. Johns og promoverer Danske interesser i Antigua og Barbuda. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Danmarks konsulat i St. Johns ledes af Mr Michaell Clement Hall , Konsul til Antigua og Barbuda og kan kontaktes på telefon (+1 268) 480 3070 eller e-mail hallm@candw.ag

Langt væk fra konsulatet i St. Johns? - Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Antigua og Barbuda. Hvis det Dansk konsulat i St. Johns er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Antigua og Barbuda, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Antigua og Barbuda for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: St. Johns

Danske Ambassade i Antigua og Barbuda - Konsulatet i St. Johns eller andre Danske konsulater i Antigua og Barbuda kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Antigua og Barbuda

Aftale med Danmarks konsulat - Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i St. Johns kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Danmarks konsulat i St. Johns - Antigua og Barbuda. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Danmarks konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy