Danmark Flag

Dansk Konsulat i Bristol

Storbritannien Flag

Den Danske diplomatiske mission i Storbritannien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Bristol. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Storbritannien. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Storbritannien .

Dansk Konsulat i Bristol
Danish Consulate in Bristol - No 9 Portis Fields - Middle Bridge Business Park - Bristol Road - Portishead BS20 6PN - United Kingdom

Telefon:

(+44) 1275 460 607

Fax:

(+44) 1275 460 397

E-mail:

consul@ospreyltd.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Nigel Fletcher

Åbningstid:

Tue and Thu: 11.00-14.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Bristol og promoverer Danske interesser i Storbritannien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Bristol ledes af Mr Nigel Fletcher , Konsul til Storbritannien og kan kontaktes på telefon (+44) 1275 460 607 eller e-mail consul@ospreyltd.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Bristol kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Storbritannien

Langt væk fra konsulatet i Bristol?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Storbritannien. Hvis det Dansk konsulat i Bristol er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Storbritannien for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bristol, Cardiff, Dover, Dundee, Edinburgh, Gibraltar, Glasgow, Goole, Grangemouth, Grimsby, Harwich, Hull, Leeds, Liverpool, Manchester, Milton Keynes, Newcastle upon Tyne, Plymouth, Portsmouth, Southampton, Stornoway, Wick og Workington

Danske Ambassade i Storbritannien - Konsulatet i Bristol eller andre Danske konsulater i Storbritannien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Storbritannien Danmarks Ambassade i London

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Storbritannien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.