Danmark Flag

Dansk Konsulat i Port de Bouc

Frankrig Flag

Den Danske diplomatiske mission i Frankrig. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Port de Bouc. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Frankrig. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Frankrig .

Dansk Konsulat i Port de Bouc
Danish Consulate in Port-de-Bouc, France Centre Tertiaire Mele Graveleau BP 88 13772 Fos-sur-Mer France

Telefon:

(+33) 4 4248 9105

Fax:

(+33) 4 4248 9004

E-mail:

bretteville.courtier@wanadoo.fr

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

10.00-12.00 and 14.00-17.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Port de Bouc og promoverer Danske interesser i Frankrig.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Port de Bouc ledes af , Konsul til Frankrig og kan kontaktes på telefon (+33) 4 4248 9105 eller e-mail bretteville.courtier@wanadoo.fr

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Port de Bouc kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Frankrig

Langt væk fra konsulatet i Port de Bouc?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Frankrig. Hvis det Dansk konsulat i Port de Bouc er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Frankrig for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Bordeaux, Brest, Caen, Cherbourg, La Rochelle, Le Havre, Lille, Lyon, Marseille, Montpellier, Nantes, Nice, Perpignan, Port de Bouc, Porto Vecchio, Rouen, Saint Malo, Strasbourg og Toulouse

Danske Ambassade i Frankrig - Konsulatet i Port de Bouc eller andre Danske konsulater i Frankrig kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Frankrig Danmarks Ambassade i Paris

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Frankrig, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.