Danmark Flag

Dansk Konsulat i Melbourne

Australien Flag

Den Danske diplomatiske mission i Australien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Melbourne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Australien. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Australien .

Dansk Konsulat i Melbourne
Danish Consulate General in Melbourne, c/o Denmark House, Level 3, 428 Little Bourke Street, Melbourne, Victoria 3000, P.O. Box 1256, Hawksburn Victoria 3142, Australia

Telefon:

(+61) 430 100 213

Fax:

(+61) 3 9923 6452

E-mail:

info@gkmelbourne.dk

Hjemmeside:

www.gkmelbourne.dk australien.um.dk/en/consulates/melbourne/

Konsul:

Mr Jan Ravnholt

Åbningstid:

By appointment only

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Melbourne og promoverer Danske interesser i Australien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Melbourne ledes af Mr Jan Ravnholt , Konsul til Australien og kan kontaktes på telefon (+61) 430 100 213 eller e-mail info@gkmelbourne.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Melbourne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Australien

Langt væk fra konsulatet i Melbourne?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Australien. Hvis det Dansk konsulat i Melbourne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Australien for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Brisbane, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney

Danske Ambassade i Australien - Konsulatet i Melbourne eller andre Danske konsulater i Australien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Australien Danmarks Ambassade i Canberra

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Australien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.