Danmarks Konsulat i Lubumbashi

       
  Du er her: Danmarks Konsulat i Lubumbashi

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Danmark Flag

Dansk Konsulat i Lubumbashi

Congo (Den Demokratiske Republik)
Congo (Den Demokratiske Republik) Flag

Den Danske diplomatiske mission i Congo (Den Demokratiske Republik). På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Lubumbashi. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Congo (Den Demokratiske Republik) . Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Congo (Den Demokratiske Republik).
Danmarks konsulat er en bilateral mission i Lubumbashi og promoverer Danske interesser i Congo (Den Demokratiske Republik). Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Danmarks konsulat i Lubumbashi ledes af Jean-Loup Touzard , Konsul til Congo (Den Demokratiske Republik) og kan kontaktes på telefon (+243) 8181 51 44 eller e-mail jeanloup.touzard@gmail.com

Langt væk fra konsulatet i Lubumbashi? - Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Congo (Den Demokratiske Republik). Hvis det Dansk konsulat i Lubumbashi er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Congo (Den Demokratiske Republik), er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Congo (Den Demokratiske Republik) for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Lubumbashi

Danske Ambassade i Congo (Den Demokratiske Republik) - Konsulatet i Lubumbashi eller andre Danske konsulater i Congo (Den Demokratiske Republik) kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Congo (Den Demokratiske Republik)

Aftale med Danmarks konsulat - Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Lubumbashi kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Danmarks konsulat i Lubumbashi - Congo (Den Demokratiske Republik). Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Danmarks konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy