Uruguays Konsulat i København

       
  Du er her: Uruguays Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Uruguay Flag

Uruguays Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Uruguays diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Uruguays konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Uruguays ambassade og alle andre Uruguays konsulater i Danmark.
Uruguays konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Uruguays interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Uruguays konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Uruguays konsulat i København ledes af Mr Jorgen Lund Lavesen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 26 50 00
Mobile: (+45) 40 94 85 00 eller e-mail uruguayconsulatedenmark@gmail.com

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Uruguay har flere konsulater i Danmark. Hvis det Uruguays konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Uruguays konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Uruguays konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Uruguays konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Uruguays konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Uruguays konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Uruguays Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Uruguays konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Uruguays ambassade i Danmark

Aftale med Uruguays konsulat - Nu om dage kræver mange Uruguays konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Uruguays konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Uruguays konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Uruguays konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy