Omans Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Omans Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Oman Flag

Oman Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Omans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Omans konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Omans ambassade og alle andre Oman konsulater i Danmark.
Omans konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Omans interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Omans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Omans konsulat i Aarhus ledes af Mr Ole Munch Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8617 5072 (+45) 8617 0517 eller e-mail

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Oman har flere konsulater i Danmark. Hvis det Oman konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Oman konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Oman konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Oman konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Oman konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Omans konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Omans Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Omans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Omans ambassade i Danmark

Aftale med Omans konsulat - Nu om dage kræver mange Omans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Omans konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Omans konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Omans konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy