Ungarns Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Ungarns Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Ungarn Flag

Ungarns Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Ungarns diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Ungarns konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Ungarns ambassade og alle andre Ungarns konsulater i Danmark.
Ungarns konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Ungarns interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Ungarns konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Ungarns konsulat i Aarhus ledes af Mr Heine Sveistrup Jensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 18 49 33 eller e-mail consul@huconsulate.com

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Ungarn har flere konsulater i Danmark. Hvis det Ungarns konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Ungarns konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Ungarns konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Ungarns konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Ungarns konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Ungarns konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Ungarns Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Ungarns konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Ungarns ambassade i Danmark Ungarns Ambassade i København

Aftale med Ungarns konsulat - Nu om dage kræver mange Ungarns konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Ungarns konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Ungarns konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Ungarns konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy